Tonuplex, înșelătorie? Recenzii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

Capsulele Tonuplex sunt un supliment conceput pentru a controla tensiunea arterială . Ele ajută la reglarea nivelului tensiunii arteriale și promovează o circulație sănătoasă a sângelui.

Tonuplex este un produs natural sub formă de capsule care ajută la menținerea echilibrului tensiunii arteriale. Aceste capsule sunt formulate pentru a promova sănătatea cardiovasculară și pentru a îmbunătăți calitatea vieții.

6 moduri naturale de a reduce tensiunea arterială 

Exercițiile aerobe, o dietă cu conținut scăzut de sodiu și consumul redus de alcool pot ajuta.

Unul din trei adulți americani are   hipertensiune arterială  . Știai că ești unul dintre ei? Această afecțiune – ceea ce înseamnă că forța sângelui care împinge pereții arterelor este prea mare – este numită „ucigaș tăcut”, deoarece rareori provoacă simptome.  

Dacă este lăsată netratată, hipertensiunea arterială (cunoscută și sub numele de hipertensiune arterială) vă poate deteriora arterele și vă poate crește semnificativ riscul de   infarct miocardic  , accident vascular cerebral,   insuficiență cardiacă   și insuficiență renală. Dar puteți inversa acest risc.  

Citirile tensiunii arteriale au două numere  , un număr superior (sistolic) și unul inferior (diastolic). S-a demonstrat  că scăderea tensiunii arteriale sistolice la maximum 120 mmHg reduce acest risc. Acest lucru poate fi realizat în două moduri: modificări ale stilului de viață și luarea de medicamente. Deși unii oameni își pot scădea tensiunea arterială doar cu modificări ale stilului de viață, aceste două abordări sunt complementare. 

„Gestionarea tensiunii arteriale este adesea în proporție de 70% stil de viață și 30% medicamente”, spune cardiologul preventiv   Luke Laffin, MD  . „Trebuie să meargă împreună. Dacă luați medicamente pentru tensiunea arterială, dar nu vă schimbați stilul de viață, medicamentele nu vor funcționa eficient. 

Check out: cariovico , Cardiolis

Cum să scazi tensiunea arterială în mod natural 

Termenul „modificări ale stilului de viață” înseamnă că va trebui să-ți schimbi întreaga viață pentru a scădea tensiunea arterială, dar chiar și schimbările mici pot face o mare diferență – și în timp poți începe să faci schimbări mai mari.  

Dr. Laffin ia în considerare unele dintre modificările naturale (non-farmaceutice) recomandate pe care le puteți face pentru a vă scădea tensiunea arterială.  

Mănâncă mai puțină sare 

Dacă nu ați fost diagnosticat cu hipertensiune arterială, există o dezbatere despre dacă   aportul de sare   vă afectează de fapt tensiunea arterială. Cu toate acestea, dacă ați fost diagnosticat cu hipertensiune arterială, ascultați! 

„  Reducerea consumului de sare   este probabil cea mai importantă modalitate de a scădea tensiunea arterială”, spune dr. Laffin. „De fapt, cercetările arată că o dietă cu conținut scăzut de sodiu are același efect ca unul și jumătate până la două medicamente pentru tensiunea arterială.” 

Americanul obișnuit consumă 3.500 mg de sodiu pe zi, ceea ce este de peste două ori  recomandarea Asociației Americane a Inimii (AHA) de nu mai mult de 1.500 mg (sau aproximativ o linguriță) de sare pe zi. Cu toate acestea, deoarece această cantitate este atât de strictă, furnizorii de la Cleveland Clinic au stabilit limita la 2.300 mg.  

„Recomandarea AHA este un obiectiv aspirațional”, spune dr. Laffin. „Dacă poți realiza acest lucru fără a-ți schimba radical dieta și a te simți nefericit, este grozav, dar să ajungi la 2.300 de miligrame sau mai puțin poate ajuta foarte mult.” 

Sodiul este   ascuns în multe alimente  , așa că evitarea acestuia poate fi dificilă, dar este posibil. Alegerea înlocuitorilor inteligenți de sare, cum ar fi clorura de potasiu, poate ajuta. Este nevoie de aproximativ 10 până la 14 zile pentru a se adapta la o dietă săracă în sodiu, după care unele alimente vor începe să pară prea sărate. 

IMPACT:   Scăderea aportului de sodiu de la 3.500 mg la 2.300 mg mult mai moderată ar trebui să scadă tensiunea arterială cu 2 până la 3 mmHg. Limitarea aportului de sodiu la doza mai strictă recomandată de AHA de 1500 mg pe zi ar trebui să scadă tensiunea arterială cu 5 sau 6 mmHg.   

Tonuplex

Ce este Tonuplex și pentru ce este?

Capsulele Tonuplex sunt un supliment dezvoltat special pentru controlul tensiunii arteriale. Aceste capsule conțin o combinație de ingrediente naturale care ajută la reglarea nivelului tensiunii arteriale, promovând astfel circulația sanguină optimă și ajutând la menținerea tensiunii arteriale sănătoase.

Utilizarea prevăzută

Se recomandă să luați capsule Tonuplex în următoarele cazuri:

 • Pentru persoanele care suferă de hipertensiune arterială.
 • În situații de stres sau anxietate care vă pot afecta tensiunea arterială.
 • Ca adjuvant la tratamentul hipertensiunii arteriale.
 • Pentru a promova circulația sanguină sănătoasă și pentru a preveni problemele cardiovasculare.
 • Ca parte a unei abordări cuprinzătoare a menținerii tensiunii arteriale echilibrate și controlate.

Cum funcționează Tonuplex ?

Capsulele Tonuplex funcționează complet, ajutând la controlul tensiunii arteriale. Formula sa unică combină o varietate de ingrediente naturale atent selectate pentru a oferi beneficii specifice.

Aceste capsule funcționează după cum urmează:

 1. Reglarea tensiunii arteriale: ingredientele Tonuplex acționează ca agenți de reglare a tensiunii arteriale, ajutând la menținerea acesteia la un nivel sănătos. Ele ajută la dilatarea vaselor de sânge, ceea ce facilitează fluxul sanguin și reduce presiunea în artere.
 2. Îmbunătățirea circulației sanguine: Ingredientele prezente în capsulele Tonuplex susțin, de asemenea, circulația sanguină sănătoasă. Aceasta contribuie la o mai bună aprovizionare a țesuturilor și organelor cu oxigen și substanțe nutritive, promovând buna funcționare a sistemului cardiovascular.
 3. Protecție vasculară: Unele ingrediente Tonuplex au proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Aceste proprietăți pot ajuta la protejarea vaselor de sânge de deteriorarea cauzată de stresul oxidativ și inflamație, ajutând la menținerea integrității și elasticității acestora.
Tonuplex

Ingrediente Tonuplex (compoziție)

 • Extract de afine : Merișoarele conțin antioxidanți și flavonoide care pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea sănătății inimii.
 • Extract de cătină : cătină este bogată în vitamine și antioxidanți care pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale și la menținerea sănătății inimii.
 • Magneziul : Magneziul este un mineral important care poate ajuta la reglarea tensiunii arteriale, atât sistolică, cât și diastolică, și poate îmbunătăți funcția inimii.
 • Pudră de flori de hibiscus : Hibiscusul conține flavonoide și antioxidanți care pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare.
 • Extract de frunze de măslin : frunzele de măslin conțin polifenoli și antioxidanți care pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea funcției inimii.
 • Vitamina B6 : Vitamina B6 poate ajuta la scăderea nivelului de homocisteină, ceea ce poate fi legat de un risc mai scăzut de boli cardiovasculare.
 • Coenzima Q10 : Coenzima Q10 este un antioxidant important care poate ajuta la menținerea sănătății inimii și la îmbunătățirea funcției cardiovasculare.

Metoda de utilizare Tonuplex , prospect, instrucțiuni

Conform instrucțiunilor și prospectului, contraindicațiile, efectele secundare, modul de utilizare și păstrare a medicamentului sunt enumerate mai jos.

Contraindicații

 • Deși capsulele Tonuplex sunt un supliment natural de gestionare a tensiunii arteriale, vă rugăm să rețineți că pot exista unele contraindicații sau precauții. Mai jos sunt posibile contraindicații:
 • Sarcina și alăptarea: Dacă sunteți gravidă sau alăptați , consultați-vă medicul înainte de a utiliza orice supliment, inclusiv Tonuplex .
 • Hipersensibilitate sau alergii: Dacă cunoașteți o alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele Tonuplex , ar trebui să evitați să îl consumați și să consultați medicul dumneavoastră.

Cum se folosește, cum se ia

Pentru a utiliza capsule Tonuplex , urmați recomandările producătorului și recomandările specialistului dumneavoastră în domeniul sănătății. Mai jos este un ghid general despre cum să le folosiți:

 1. Dozare: Luați doza recomandată de Tonuplex conform instrucțiunilor producătorului. Doza este de obicei de una sau două capsule pe zi, dar este important să urmați instrucțiunile specifice ale produsului.
 2. Durata de utilizare: Capsulele Tonuplex se iau de obicei cu apa si se recomanda sa se faca in timpul meselor pentru a facilita absorbtia ingredientelor. Cu toate acestea, instrucțiunile produsului pot indica timpi specifici de consum, așa că este important să urmați aceste instrucțiuni.
 3. Regularitate: Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă să luați capsule Tonuplex în mod regulat și consecvent , conform planului de dozare recomandat. Pentru a obține beneficiile dorite, este important să fii în concordanță cu aportul tău zilnic.
Tonuplex

Rezultatul utilizării Tonuplex

 1. Controlul tensiunii arteriale: Tonuplex poate ajuta la menținerea tensiunii arteriale la un nivel sănătos, ajutând la prevenirea complicațiilor legate de hipertensiune arterială.
 2. Sănătate cardiovasculară îmbunătățită: prin reglarea tensiunii arteriale și îmbunătățirea circulației sângelui, Tonuplex poate sprijini sănătatea cardiovasculară generală.
 3. Bunăstare îmbunătățită: prin îmbunătățirea funcției cardiovasculare și menținerea tensiunii arteriale sănătoase, unii oameni pot experimenta un sentiment general de bunăstare și vitalitate.
 4. Suport antioxidant: Ingredientele prezente în Tonuplex , cum ar fi antioxidanții, pot ajuta la combaterea stresului oxidativ și pot proteja celulele împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi.
 5. Întăriți inima: Echilibrul cardio poate ajuta la întărirea funcției inimii și la promovarea performanțelor cardiovasculare mai bune.

Iată câteva opinii și comentarii de la utilizatori reali de pe forumuri 

„Vreau să împărtășesc experiența mea cu capsulele Tonuplex . Ca contabil, jobul meu presupune ore lungi în fața unui computer și un stil de viață sedentar. Acest lucru începea să-mi afecteze tensiunea arterială și am devenit foarte îngrijorat de sănătatea sistemului meu circulator. După ce am cercetat și am citit despre Tonuplex , am decis să încerc.

De când am început să folosesc Tonuplex , am observat o îmbunătățire semnificativă a tensiunii arteriale. Acum pot spune cu încredere că nivelul meu este sub control și mă simt mult mai calm și mai sănătos. În plus, am observat o creștere a energiei și a vitalității generale.

Recomand Tonuplex oricui caută o modalitate naturală și eficientă de a controla tensiunea arterială. Este un mare aliat pe drumul meu către o viață mai sănătoasă. Mulțumesc Tonuplex !”

„Ca pensionar, întotdeauna am căutat modalități naturale de a avea grijă de sănătatea mea. Recent, doctorul meu m-a alertat cu privire la tensiunea mea crescută și mi-a recomandat să încerc Tonuplex . La început nu eram sigur, dar m-am hotărât să încerc.

Iată câteva opinii și comentarii de la utilizatori reali de pe forumuri

După câteva luni de utilizare a Tonuplex, am observat o scădere semnificativă a nivelului tensiunii arteriale. Mi-a dat liniște sufletească și mi-a permis să mă bucur de pensionare fără nicio grijă. Mai mult, mă simt mai energică și plină de vitalitate.

Recomand Tonuplex oricui caută o modalitate sigură și eficientă de a controla tensiunea arterială. A fost o mare descoperire pe drumul meu către o sănătate mai bună. Sunt foarte recunoscător pentru beneficiile pe care mi le-a oferit Tonuplex !”

Tonuplex , Preț, site-ul oficial al producătorului – reducere, De unde cumpăr

Cu toate acestea, producătorul oferă o ofertă specială: 50% reducere la Tonuplex . Pretul redus este dat pe site-ul oficial al producatorului. Pentru a plasa o comandă, trebuie să accesați site-ul oficial, unde nu aveți nevoie de un cod promoțional. Pur și simplu plasați comanda online pe site și un manager vă va contacta pentru a vă confirma comanda. Este de remarcat faptul că numărul de produse acoperite de promoție este limitat, de aceea este recomandat să plasați o comandă cât mai curând posibil. Plata se va face dupa primirea marfii.

Lasă un comentariu