Softisenil, o înșelătorie? Opinii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

Softisenil este o cremă antifungică foarte eficientă care luptă eficient împotriva infecțiilor fungice ale pielii. Formula unică garantează rezultate rapide și de lungă durată, aducând ușurare și îmbunătățind starea de sănătate a pielii afectate.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Ce este piciorul de atlet?

Piciorul atletului este o infecție fungică a pielii care poate provoca mâncărimi intense, crăpate, vezicule sau decojite, roșii și descuamări ale zonelor pielii. Poate apărea pe pielea umedă, plină de apă, de obicei, inițial, între al patrulea și al cincilea deget de la picior, sau pe pielea uscată, descuamată din jurul călcâielor sau a altor zone ale piciorului. Se pot dezvolta, de asemenea, fisuri mari și dureroase, iar afecțiunea se poate răspândi de-a lungul tuturor celor cinci degete și, uneori, chiar până la tălpile picioarelor dacă este lăsată netratată.

Ce cauzează asta?

Este cauzată de multe specii de ciuperci care pot fi contractate de la o altă persoană care elimină pielea infectată, de obicei în zone publice, cum ar fi piscine, dușuri și vestiare, sau oriunde mergi desculț. Piciorul atletului se poate transmite și direct din contactul de la persoană la persoană, deși persoanele care transpira mai mult sunt mai susceptibile la infecție.

Când picioarele tale devin contaminate, mediul cald, întunecat și transpirat al picioarelor tale în pantofi sau adidași oferă un teren de reproducere ideal pentru ciupercă. Cu toate acestea, piciorul de atlet apare și în zone uscate, solzoase. Acest lucru este destul de comun în timpul verii pentru persoanele care poartă sandale. Soarele usucă pielea, determinând-o să-și piardă uleiurile naturale de protecție. Acest lucru, combinat cu traume constante de la sandale, vă face picioarele mai susceptibile la infecții.

Cine îl primește?

Nu degeaba se numește picior de atlet! Mersul desculț în piscine și petrecerea vieții în pantofi sport îți poate crește probabilitatea de a-i obține, dar nu trebuie să fii atlet pentru a obține afecțiunea.

Este serios?

Dacă este lăsată netratată, ciuperca se poate răspândi la unghiile de la picioare, determinând îngroșarea și îngălbenirea unghiei, ceea ce este mult mai dificil de tratat. Infecțiile fungice sunt foarte contagioase și se pot răspândi în orice parte a pielii, inclusiv în scalp, mâini și chiar în zona inghinală. Acest lucru este mai ales probabil dacă utilizați același prosop pentru picioare și restul corpului. 

pe Softisen

Ce este Softisenil și pentru ce este?

Softisenil este un produs antifungic sub formă de cremă folosit pentru combaterea infecțiilor fungice ale pielii. Formula specială este concepută pentru a oferi o ușurare rapidă și de lungă durată, îmbunătățind starea de sănătate a pielii afectate. Datorită Softisenil, vă puteți lua rămas bun de la problemele fungice și vă puteți bucura de o piele sănătoasă fără disconfort.

Verificați: keramin Exofeet Oil

Utilizarea prevăzută

Crema antifungică Softisenil este recomandată a fi utilizată în următoarele cazuri:

 • Infecții fungice ale picioarelor, cum ar fi piciorul atletului (piciorul atletului).
 • Infecții fungice ale unghiilor de la mâini și picioare, cum ar fi onicomicoza.
 • Infecții fungice ale pielii, cum ar fi piciorul atletului (pecingine) sau mâncărimea jock (tinea cruris).
 • Candidoza cutanată, o infecție cauzată de ciuperca Candida din piele.

Cum acționează Softisenil ?

Principiul de acțiune al cremei antifungice Softisenil se bazează pe o formulă specializată care combină ingrediente active eficiente care luptă împotriva infecțiilor fungice ale pielii.

Softisenil conține agenți antifungici puternici care acționează direct asupra ciupercilor, inhibând creșterea și răspândirea acestora. Aceste ingrediente ajută la distrugerea membranei celulare fungice, ducând la eliminarea acesteia și reducând simptomele asociate infecțiilor fungice.

În plus, Softisenil are, de asemenea, proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii care ajută la ameliorarea mâncărimii, inflamației și iritațiilor cauzate de infecțiile fungice. Acest lucru ajută la îmbunătățirea stării generale a pielii afectate și la accelerarea procesului de vindecare.

Este de remarcat faptul că eficacitatea Softisenil rezultă din capacitatea sa de a pătrunde în cele mai adânci straturi ale pielii, unde apar ciuperci. Acest lucru asigură o acțiune directă asupra sursei infecției, permițând o recuperare mai rapidă și mai lungă.

Pe scurt, crema antifungică Softisenil funcționează combinând ingrediente antifungice, antibacteriene și antiinflamatoare pentru a lupta eficient împotriva infecțiilor fungice ale pielii, ameliorând în același timp simptomele asociate și accelerând recuperarea.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Ingrediente softisenil (compoziție)

Crema antifungică Softisenil conține o combinație de ingrediente eficiente care ajută la combaterea infecțiilor fungice ale pielii. Mai jos este o listă a ingredientelor cheie prezente în Softisenil și efectele lor corespunzătoare:

 • Ulei de arbore de ceai: Acest ingredient conține terpene cu proprietăți fungicide. Ele distrug structura ciupercii și inhibă activitatea vitală a acestor organisme patogene.
 • Terpene: Acționează ca un agent antifungic extrem de eficient, oprind reproducerea ciupercii, inhibând activitatea acesteia, eliminând sporii din organism și prevenind reinfecția.
 • Extract de consolă: Acest ingredient activează imunitatea locală și crește rezistența la microorganismele patogene. Pe lângă uciderea ciupercilor, ajută și la refacerea structurii pielii, la accelerarea creșterii și la întărirea unghiilor de la mâini și de la picioare.
 • Ulei de ienupăr: Are un efect antifungic pronunțat și este eficient chiar și în cazul infecțiilor fungice persistente. Poate ajuta chiar și în cazurile de infecție cu ciuperci care sunt rezistente la alte medicamente antifungice.
 • Sulf: Inhiba procesele inflamatorii, hraneste tesuturile moi si contribuie la regenerarea acestora. Calmează mâncărimea și durerea, stimulează fluxul sanguin.
pe Softisen

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Aceste ingrediente funcționează sinergic pentru a lupta împotriva infecțiilor fungice, pentru a atenua simptomele asociate și pentru a promova sănătatea pielii afectate.

Pericolele, eficacitatea și beneficiile Softisenil

Crema antifungică Softisenil oferă o serie de avantaje și beneficii în tratamentul infecțiilor fungice ale pielii. Iată câteva dintre principalele sale avantaje:

 1. Eficacitate ridicată: Softisenil este compus din ingrediente antifungice puternice și eficiente care acționează direct asupra ciupercilor, luptând eficient împotriva infecției.
 2. Acțiune rapidă: Datorită formulei sale specializate, Softisenil asigură rezultate rapide. Când este folosit conform instrucțiunilor, aduce ușurare și îmbunătățește rapid starea pielii afectate.
 3. Spectru larg de acțiune: Softisenil este capabil să trateze diferite tipuri de infecții fungice ale pielii, cum ar fi piciorul atletului, onicomicoza, pecingine și candidoza cutanată, acoperind un spectru larg de microorganisme patogene.
 4. Prevenirea reinfecțiilor: Datorită proprietăților sale antifungice, Softisenil nu numai că combate infecția actuală, dar ajută și la prevenirea reapariției ciupercii, evitând astfel reinfecțiile.
 5. Ameliorarea simptomelor: Softisenil nu numai că elimină ciupercile, dar ameliorează și simptomele asociate cu acestea, cum ar fi mâncărimea, iritația, înroșirea și descuamarea pielii, oferind o ameliorare rapidă și de lungă durată.
 6. Îmbunătățește sănătatea pielii: Pe lângă tratarea infecțiilor, Softisenil ajută la restabilirea sănătății pielii afectate prin promovarea regenerării acesteia și întărirea unghiilor de la mâini și de la picioare.
 7. Sigur și ușor de utilizat: Softisenil este un produs sigur pentru uz local și aplicarea sa este simplă. Se absoarbe rapid si nu lasa un strat gras pe piele.

În concluzie, crema antifungică Softisenil are o serie de avantaje, de la eficacitate ridicată și acțiune rapidă până la capacitatea de a preveni reinfecțiile și de a atenua simptomele asociate infecțiilor fungice ale pielii. Este o opțiune de tratament sigură și eficientă pentru aceste afecțiuni.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Cum se folosește, cum se ia

Mai jos sunt instrucțiuni pentru utilizarea cremei antifungice Softisenil :

 1. Curățare: Înainte de a aplica Softisenil, spălați și uscați bine zona murdară. Acest lucru va ajuta la îndepărtarea murdăriei și a umezelii care pot încuraja creșterea ciupercilor.
 2. Mod de utilizare: Luați o cantitate mică de cremă și aplicați un strat subțire pe pielea afectată de ciupercă. Asigurați-vă că acoperiți complet zona afectată și o zonă mică în jurul acesteia. Masați ușor crema până la absorbția completă.
 3. Frecvența de utilizare: Urmați instrucțiunile de pe ambalajul Softisenil .
 4. Durata tratamentului: Durata tratamentului poate varia în funcție de severitatea infecției fungice.
 5. Precauții suplimentare: Când utilizați Softisenil , evitați contactul direct cu ochii, gura și membranele mucoase. În caz de contact accidental, clătiți bine cu apă. În plus, evitați acoperirea zonei tratate cu bandaje sau pansamente ocluzive, cu excepția cazului în care medicul dumneavoastră vă sfătuiește altfel.
 6. Continuitatea tratamentului: Este important să continuați să luați Softisenil pentru perioada de timp recomandată, chiar dacă simptomele dispar mai devreme. Acest lucru va ajuta la prevenirea recidivei și va asigura eradicarea completă a ciupercii.
pe Softisen

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Rezultatul utilizării Softisenil

Utilizarea regulată și corectă a cremei antifungice Softisenil poate aduce o serie de efecte benefice în tratamentul infecțiilor fungice. Mai jos sunt enumerate câteva dintre posibilele rezultate pe care le puteți obține folosind Softisenil :

 1. Eliminarea ciupercilor: Softisenil este conceput pentru a combate eficient ciupercile responsabile de infecțiile pielii. Formula sa antifungică ajută la eliminarea treptată a ciupercilor, reducând simptomele asociate și îmbunătățind aspectul pielii afectate.
 2. Ameliorarea simptomelor: Softisenil nu numai că combate infecția, dar ameliorează și simptomele supărătoare. Aceasta include reducerea mâncărimii, inflamației, descuamării și înroșirii pielii.
 3. Aspect îmbunătățit al pielii: Softisenil combate ciupercile și promovează regenerarea pielii, poate îmbunătăți semnificativ aspectul zonei afectate. Aceasta poate include reducerea petelor întunecate, îngroșarea pielii și restabilirea moliciunii și elasticității.
 4. Prevenirea recidivei: Softisenil nu numai că tratează infecția actuală, dar ajută și la prevenirea recidivei infecțiilor fungice. Acest lucru se datorează capacității sale de a inhiba creșterea și multiplicarea ciupercilor, prevenind astfel episoadele viitoare.
 5. Restabilirea sănătății unghiilor: În cazul ciupercii unghiilor, Softisenil poate ajuta la îmbunătățirea aspectului și sănătății acestora. Ajută la combaterea ciupercii care provoacă ciuperca unghiilor, îmbunătățind aspectul unghiilor și prevenind deteriorarea ulterioară.

Iată câteva opinii și comentarii de la utilizatori reali de pe forumuri

„Experiența mea cu crema antifungică Softisenil a fost cu adevărat surprinzătoare. Ani de zile m-am luptat cu ciuperca piciorului persistentă care părea să nu aibă sfârșit. Am incercat diferite produse dar nu am obtinut rezultate de durata. Cu toate acestea, de când am început să folosesc Softisenil , starea mea s-a îmbunătățit semnificativ. Simptomele precum mâncărimea, mirosul neplăcut și exfolierea au fost reduse semnificativ. „Sunt extrem de impresionat de rezultate și recomand Softisenil oricui caută o soluție eficientă pentru piciorul atletului.”

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Iată câteva opinii și comentarii reale

„După luni de luptă cu ciuperca unghiilor de la picioare, am găsit în sfârșit ușurare datorită Softisenil . Pentru mine, această cremă antifungică a fost o adevărată binecuvântare. Nu numai că a ajutat la eliminarea ciupercii, dar a îmbunătățit și aspectul unghiilor mele, făcându-le să pară mai sănătoase și mai puternice. În plus, Softisenil a atenuat mâncărimea și iritația pe care le simțeam. „Sunt foarte mulțumit de rezultate și cu siguranță voi continua să folosesc Softisenil ca parte a rutinei mele de îngrijire a picioarelor.”

Softisenil , preț, site-ul oficial al producătorului – reducere, De unde cumpăr

Pretul oficial al produsului Softisenil este la reducere

. Cu toate acestea, producătorul oferă o reducere de 50%. Pentru a achiziționa produsul, se recomandă să accesați site-ul oficial al producătorului. Nu este necesar un cod promoțional. Pur și simplu plasați comanda online pe site și managerul vă va contacta pentru a confirma detaliile. De menționat că numărul de articole promoționale este limitat, iar promoția este temporară. Plata se face dupa primirea marfii.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Lasă un comentariu