Site Despre Suplimente Alimentare

YESlashes, cum funcționează? Opinii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

YESlashes

YESlashes

YESlashes Serum este un produs special dezvoltat care ajută la lungirea și îngroșarea genelor , făcându-le mai pline. Utilizarea regulată a serului poate aduce o îmbunătățire semnificativă a aspectului genelor tale .

>>>-50% pret – Site Oficial<<<<

Cele mai frecvente cauze ale căderii genelor

Ca în orice schimbare a corpului, cheia soluției este să ajungeți la rădăcina problemei. Înainte de a merge în adăpostul WebMD și de a vă diagnostica cu o boală gravă, există cauze mai probabile pe care ar trebui să le excludeți mai întâi.

La fel ca și părul de pe cap, genele se vărsează și cresc în mod natural într-un ciclu natural la fiecare șase până la zece săptămâni, așa că pierderea uneia până la cinci gene pe zi este complet normal. 1 Rărirea genelor este o altă parte a procesului de îmbătrânire, așa că dacă genele tale nu par să aibă aceeași lungime și volum ca odinioară, nu-ți face griji. În cele mai multe cazuri, căderea și rărirea părului sunt complet naturale și nu trebuie să vă faceți griji. Una dintre modalitățile de a combate căderea părului este un  ser pentru creșterea genelor.

Dacă cantitatea de cădere a părului este mai mare, dermatologii spun că acestea sunt cele mai frecvente cauze.

Frecare excesivă

Este important să curățați zona ochilor de impurități (mai ales când vine vorba de  demachiere înainte de a merge la culcare  ), dar experții avertizează că curățarea unei zone atât de sensibile trebuie făcută cu mare prudență. „Evitați traumatismele genelor, evitând frecarea puternică, tragerea și forța excesivă, în special de-a lungul marginii pleoapelor”, spune  Jenny Liu  , MD, dermatolog și profesor asistent la UW. Minnesota.

Un vinovat comun pentru frecarea genelor este  o masca de dormit  . Potrivit lui  Clementina Richardson  , expertă celebritate în gene și fondatoare a Envious Lashes, o mască de dormit poate face ca extensiile de gene să se îndoaie și să-și piardă forma dacă sunt apăsate pe ochi toată noaptea. Pentru a vă asigura că masca nu se potrivește prea strâns pe față, căutați măști de somn care sunt reglabile sau sunt concepute pentru  persoanele care poartă extensii de gene  .

>>>-50% pret – Site Oficial<<<<

Infecție bacteriană (cauzată de machiajul expirat)

Dacă nu acordați atenție  datelor de expirare a produselor cosmetice  , poate provoca căderea părului. Dr. Frank subliniază că ar trebui să acordați o atenție deosebită termenelor de expirare a produselor pentru ochi, deoarece aceasta poate duce adesea la o infecție bacteriană. Rimelul trebuie aruncat la fiecare trei luni, deoarece tinde să acumuleze stafilococ. infecția bacteriană cauzată de produsele expirate poate provoca inflamații și, ca urmare, pierderea genelor.” 2

Reactii alergice

Apropo, fă-ți o favoare și verifică lista de ingrediente de pe etichetă. „Alergiile la produse cosmetice, machiajul ochilor, demachiantul, produsele de îngrijire a pielii și chiar și lacul de unghii sunt cauze comune ale dermatitei pleoapelor și, dacă sunt severe, pot provoca căderea genelor”, avertizează dr. Liu. 2 Dacă bănuiți că pierderea genelor este cauzată de o reacție la produsele cosmetice sau la crema pentru ochi, nu mai utilizați produse pentru ochi și faceți un test de alergie pentru a afla la ce sunteți alergic.

>>>-50% pret – Site Oficial<<<<

Gene false

Apoi sunt genele false, care reprezintă un număr de autori combinați. „În cazul extensiilor, multe persoane au o reacție alergică la lipici, care are ca rezultat o inflamație care poate duce la pierderea genelor. În cazul genelor false, adezivul se poate lega de genele naturale și, dacă este îndepărtat incorect, poate duce la smulgerea genelor naturale”, spune dr. Frank. El sugerează să utilizați un agent de îndepărtare a adezivului special sau un produs de curățare pe bază de ulei pentru o îndepărtare mai blândă.

Ce sunt genele YESlash și pentru ce sunt folosite?

YESlashes Eyelash Growth Serum este un produs special dezvoltat pentru a îmbunătăți creșterea și aspectul genelor. Cu utilizarea regulată a serului, genele devin mai lungi, mai groase și mai frumoase.

Utilizarea prevăzută

Balsamul pentru extensii de gene YESlashes este recomandat pentru utilizare în următoarele situații:

Cum funcționează YESlashes?

Balsamul pentru extensii de gene YESlashes funcționează după cum urmează:

>>>-50% pret – Site Oficial<<<<

Compoziția YESlashes (ingrediente active)

YESlashs cum se utilizează, manual de utilizare

Înainte de a începe să utilizați acest medicament, citiți cu atenție toate aceste instrucțiuni, deoarece conțin informații importante pentru dumneavoastră. Utilizați întotdeauna acest medicament așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.

Contraindicatii

  1. Alergie la orice ingredient: Persoanele care sunt alergice la orice ingredient al serului ar trebui să evite utilizarea.
  2. Infecție oculară sau boală oculară: persoanele care au în prezent o infecție oculară activă sau o boală oculară.
  3. Ochi deteriorați sau iritați: Persoanele cu ochi deteriorați sau iritați ar trebui să aștepte să folosească serul până când starea ochilor se îmbunătățește.

Cum se folosește serul pentru gene

Pentru a utiliza corect balsamul de gene YESlashes, urmați pașii de mai jos:

  1. Preparare: Înainte de a începe, curățați-vă bine fața și genele de machiaj și impurități. Asigurați-vă că genele sunt curate și uscate.
  2. Aplicarea serului: Folosiți aplicatorul inclus cu serul sau o perie curată pentru a-l aplica. Aplicați serul de-a lungul liniei genelor, evitând contactul cu ochii. Nu este nevoie să aplicați prea mult produs, doar mișcați ușor aplicatorul de-a lungul liniei genelor.
  3. Aplicare: Serul se foloseste de obicei o data pe zi, de preferat inainte de culcare, dupa demachiere. Aveți grijă să nu vă introduceți serul în ochi, deoarece poate provoca iritații.
  4. Utilizare regulată: Pentru cele mai bune rezultate, utilizați serul zilnic timp de câteva săptămâni sau conform recomandărilor producătorului. Rezultatele devin de obicei vizibile după câteva săptămâni de utilizare.

>>>-50% pret – Site Oficial<<<<

YESlashes Rezultatul utilizării

Iată o listă cu efectele la care vă puteți aștepta după utilizarea balsamului de gene YESlashes :

>>>-50% pret – Site Oficial<<<<

Opinii, recenzii, comentarii negative pe forumuri despre YESlashes

Iată câteva recenzii de la utilizatori reali de forum și comentarii:

„Numele meu este Marija și am 65 de ani. Vreau să împărtășesc experiența mea de utilizare a balsamului de gene YESlashes. Chiar dacă îmbătrânesc, tot vreau să arăt cel mai bine și să mă simt frumos.

După ce am auzit de YESlashes de la nepoata mea, am decis să-l încerc. Am început să-l folosesc în fiecare zi înainte de a merge la culcare, conform recomandărilor. Nu ma asteptam la rezultate spectaculoase, dar am ramas placut surprins.

După doar câteva săptămâni de utilizare, am observat că genele mele au devenit mai pline și mai expresive. Nu doar nepoatele mele au observat această schimbare; iar prietenii mei au observat și au comentat cât de mult mai strălucitori și mai atrăgători au devenit ochii mei.

Nu am avut reacții alergice sau disconfort în timpul utilizării. Serul se aplica usor si se absoarbe rapid, am impresia ca genele mele au devenit mai puternice si mai putin susceptibile la rupere.

Acum că mă simt mai încrezător în aspectul genelor mele, YESlashes a devenit o parte permanentă a rutinei mele zilnice de îngrijire. O recomand tuturor femeilor care doresc să-și îmbunătățească aspectul genelor, indiferent de vârstă.”

„Sunt Ana, am 45 de ani și vreau să-mi împărtășesc entuziasmul pentru balsamul pentru gene YESlashes. Ca profesor, sunt întotdeauna în centrul atenției și vreau să arăt cât mai bine, chiar și în zilele aglomerate de la școală.

Când am auzit prima dată despre YESlashes, la fel ca mulți oameni, am fost sceptic. Totuși, am decis să-i dau o șansă și nu am regretat. După doar câteva săptămâni de utilizare, am observat rezultate surprinzătoare.

Genele au devenit vizibil mai lungi și mai groase, dând ochilor un aspect intens. Nu-mi venea să cred cât de ușor a fost să obții aceste rezultate. Serul este usor de aplicat si se absoarbe rapid, iar formula sa naturala mi-a dat increderea de a folosi produsul fara teama de efecte secundare.

Colegii de la serviciu au observat schimbarea și mă întreabă adesea despre secretul genelor mele. Sunt bucuros să le recomand YESlashes.

Datorită acestui ser, m-am simțit mai încrezător și mai atractiv. Pentru mine, a devenit un element valoros al îngrijirii mele zilnice și nu am nicio intenție să renunț să-l folosesc.”

YESlashes Preț pe site-ul oficial al producătorului – reducere, preț, de unde să cumpăr

Pretul produsului este la reducere, iar producatorul ofera in prezent o reducere de 50%. Pentru a comanda, vă rugăm să vizitați site-ul oficial al producătorului. Nu este nevoie să utilizați un cod promoțional. Doar plasați comanda online pe site și managerul nostru vă va contacta pentru a vă explica cum să primiți produsul. Numărul de produse acoperite de promoție este limitat, iar vânzarea este temporară.

>>>-50% pret – Site Oficial<<<<

Exit mobile version