Site Despre Suplimente Alimentare

Viarex, înșelătorie? Opinii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

Viarex

Viarex

Viarex este un supliment sub formă de capsule menit să îmbunătățească potența sexuală masculină . Formula sa naturală susține vitalitatea și performanța în intimitate.

Subiectele de sănătate a bărbaților sunt importante de discutat cu medicul dumneavoastră, dar pentru mulți bărbați le este greu să aibă aceste conversații cu medicul lor. Discutarea despre  sex  ,  sănătatea prostatei  și dezechilibrele hormonale poate fi inconfortabilă, dar înțelegerea acestor afecțiuni și a impactului lor asupra sănătății generale este extrem de importantă pentru fiecare bărbat.

Ce este testosteronul scăzut?

Testosteronul scăzut este o afecțiune în care testiculele nu produc testosteron, hormonul sexual masculin. Potrivit  Asociației Americane de Urologie,  aproximativ 2 din 100 de bărbați au un nivel scăzut de testosteron.

Starea de testosteron scăzut – numită și hipogonadism – se referă la o cantitate insuficientă de testosteron pentru a stimula receptorii hormonali masculini din anumite celule din organism, cum ar fi organele reproducătoare masculine, mușchii și oasele.

Nivelurile de testosteron se schimbă de-a lungul vieții unui bărbat.

Nou-născuții au un nivel foarte ridicat de testosteron, deoarece au nevoie de el în uter pentru a se dezvolta ca bărbați. De la vârsta de doi ani până la începutul pubertății, nivelurile de testosteron la băieți sunt în mod natural foarte scăzute. Aceste niveluri cresc din nou la pubertate, determinând băieților să dezvolte păr la axilă, creștere rapidă și dezvoltare sexuală. Nivelurile de testosteron la un bărbat adult ar trebui să fie între 270 și 1000. Nivelurile maxime de testosteron apar în jurul vârstei de 20 de ani și apoi scad lent odată cu vârsta. La bărbații mai tineri, nivelul mediu de testosteron este de aproximativ 650. Când nivelul de testosteron este sub 300, am considera că un bărbat adult are un nivel scăzut de testosteron.

Care sunt simptomele testosteronului scăzut?

Există mai multe simptome comune ale nivelului scăzut de testosteron:

Multe dintre aceste simptome pot avea diverse cauze, motiv pentru care este atât de important ca un bărbat să-și raporteze îndoielile medicului său. Dacă știm că întâmpinați aceste simptome, putem începe testarea pentru a identifica și trata afecțiunea.

Majoritatea pacienților mei cu testosteron scăzut spun: „Doctore, pur și simplu nu am energie. Nu am chef să tund gazonul sau să joc golf.

Cum se testează testosteronul scăzut?

Dacă aveți unul sau mai multe dintre simptomele de mai sus, vă vom măsura nivelul de testosteron folosind o probă de sânge.

Nivelurile de testosteron fluctuează pe parcursul zilei. Bărbații au niveluri semnificativ mai mari de testosteron dimineața devreme decât seara. Aceasta se numește variabilitate diurnă. Din cauza acestei diferențe, este important să se extragă sânge dimineața – în special pentru bărbații mai tineri, ale căror niveluri de testosteron variază mai dramatic decât bărbații peste 65 de ani.

Orice nivel peste 350 este considerat intermediar. Unele laboratoare raportează niveluri de testosteron chiar de 800 sau 1.000, dar omul obișnuit probabil nu va măsura niveluri atât de mari și nu există niciun beneficiu pentru niveluri mult mai mari de testosteron. De exemplu, dorința sexuală la 500 nu va fi diferită de dorința sexuală la 350.

Când nivelul de testosteron scade sub 300, începem să ne gândim la opțiuni de tratament pentru majoritatea bărbaților.

Ce este Viarex și pentru ce este?

Viarex este un supliment alimentar creat pentru a ajuta la îmbunătățirea sănătății bărbaților și a performanței sexuale. Conține ingrediente naturale care susțin erecția, producția de spermă și energia sexuală, oferind astfel o experiență intimă mai satisfăcătoare.

Utilizarea prevăzută

Mai jos este o listă în spaniolă a situațiilor în care ați putea lua în considerare utilizarea Viarex :

Cum acționează Viarex ?

Viarex este un supliment sub formă de capsule menit să îmbunătățească potența sexuală masculină. Cum functioneaza:

Ingrediente Viarex (compoziţie)

Pericole, eficacitate și beneficii Viarex

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Efectul utilizării Viarex

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Iată câteva opinii și comentarii de la utilizatori reali de pe forumuri 

„Vreau să împărtășesc experiența mea cu Viarex , este uimitor! După ce am încercat mai multe produse, am găsit în sfârșit ceva care funcționează cu adevărat. De când am început să iau Viarex, am observat o îmbunătățire semnificativă a potenței mele sexuale. Erecțiile mele sunt mai puternice și de lungă durată, iar rezistența mea s-a îmbunătățit semnificativ. În plus, dorința mea sexuală a crescut, ceea ce mi-a îmbunătățit viața intimă și relația cu partenerul meu. Sunt foarte mulțumit de rezultate și cu siguranță voi continua să folosesc Viarex .”

„ Viarex a fost o mare descoperire pentru mine. După ce am avut probleme cu libidoul și nu m-am bucurat pe deplin de sex de ceva vreme, am decis să încerc acest supliment. A fost cea mai bună decizie pe care aș fi putut-o lua! De când am început să iau Viarex , apetitul meu sexual a crescut semnificativ și am experimentat o creștere vizibilă a satisfacției în timpul actului intim. În plus, energia mea sexuală a crescut vertiginos, ceea ce mi-a îmbunătățit încrederea în sine. Sunt încântată de rezultate și nu ezit să-l recomand oricui dorește să-și îmbunătățească potența sexuală.”

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Exit mobile version