Site Despre Suplimente Alimentare

Valgone, fraudă? Recenzii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

ValGone

ValGone

Valgone este o cremă dezvoltată pentru tratamentul valgusului, o deformare a piciorului care face ca degetul mare să se îndepărteze de celelalte degete. Aceasta crema este formulata pentru a reduce inflamatia, a calma durerea si pentru a ajuta la corectarea pozitiei degetului mare in timp.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Ce este un halux?

” Hallux ” înseamnă latină pentru degetul mare de la picior. În cazul oungătului,  degetul mare crește spre degetul mic  (=valgus). Această creștere este însoțită de un nodul osos pe interiorul bazei degetului mare (= haluce), care este cauzat de deviația spre interior a oaselor metatarsiene de la degetul mare. Articulația în jurul căreia se întâmplă acest lucru se numește articulația metatarsofalangiană. În afara articulației, apar modificări ale țesuturilor moi; observăm alungirea capsulei, ligamentelor și mușchilor din interior și contracția/contracția structurilor la exterior.

Sursa : https://hardingpodiatry.com.au/uncategorized/hav-hallux-abducto-valgus-deformity-or-bunions/

Cauza haluxelor

În principal din cauza pantofilor

Pantofii sunt principalul factor extern care influențează formarea și dezvoltarea bunionilor. Principalii vinovați sunt pantofii de damă, care sunt adesea prea îngusti (studiile au arătat că sunt, în medie, cu doi centimetri prea îngusti pentru picior) și faptul că au adesea tocuri înalte, ceea ce crește presiunea pe partea din față a piciorului. .

Mai frecvent în rândul femeilor

Femeile au șanse de nouă ori mai mari de a suferi de oingoape decât bărbații. Acest lucru poate fi atribuit parțial unor factori ereditari (studiile au arătat că 60% din cazuri se desfășoară în familii), dar pantofii de damă la modă sunt, de asemenea, un factor.

Tipuri de bunions

Există aproximativ două tipuri: hallux valgus juvenil, dacă apare înainte sau în timpul pubertății. Și hallux valgus la adulți dacă se formează mai târziu.

Plângeri cu privire la bunions

Durerea este cel mai adesea localizată pe tumora osoasă. Bunions încep să devină inflamate (bursită sau bursită), devin roșii și  extrem de dureroase  . Dimensiunea bunionului nu determină întotdeauna gradul de durere experimentat, persoanele cu o bunion relativ mică pot suferi dureri severe și nu mai pot purta pantofi confortabil. În plus, oamenii se plâng de dureri articulare la baza degetului sau deasupra sau sub al doilea deget. Problema  purtării pantofilor sau aspectul picioarelor  sunt adesea afecțiuni recurente.

Verificați: Fortolex

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Ce este Valgone și pentru ce se utilizează?

Când se utilizează Valgone și care sunt indicațiile sale terapeutice?

Valgone este un produs cosmetic inovator dezvoltat special pentru a trata problemele legate de valgus, o deformare comună a piciorului caracterizată printr-o înclinare spre exterior a degetului mare. Crema este concepută pentru a reduce inflamația, a calma durerea și pentru a ajuta la corectarea poziției degetului mare, îmbunătățind astfel starea de sănătate și aspectul estetic al piciorului.

Indicații de tratament

Iată o listă de situații în care este recomandabil să utilizați Valgone:

Cum funcționează? Mecanism de acțiune

Iată cum funcționează:

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Compoziție Valgone – Ingrediente active

Aceste ingrediente au fost selectate pentru potențialele lor proprietăți benefice în tratarea deformărilor valgus și promovarea bunăstării generale a piciorului.

Beneficii

Prospect – Cum se utilizează Valgone ?

Înainte de a lua acest medicament, citiți cu atenție acest prospect deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră.

Mod de administrare, dozare

Curățați și uscați bine zona afectată. Luați o cantitate mică de cremă Valgone și aplicați-o pe degetul mare și pe zona înconjurătoare. Masați ușor crema în piele până la absorbția completă. Repetați aplicarea de 2-3 ori pe zi, conform recomandărilor producătorului. Continuați să utilizați Valgone în mod regulat pentru a obține cele mai bune rezultate în tratamentul valgus.

Contraindicatii

Nu utilizați pe pielea crăpată, iritată și răni deschise.

Efecte secundare

Valgone este o cremă sigură de utilizat, dar pot apărea reacții adverse individuale, deși acest lucru este rar. Reacțiile adverse posibile pot include iritarea pielii, înroșirea sau mâncărimea la locul aplicării.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Efectele utilizării produsului

Iată câteva rezultate posibile:

Recenzii reale, negative și opinii – comentarii de pe forum

Valgone s-a dovedit a fi o adevărată mană divină pentru mine. După utilizarea regulată timp de câteva săptămâni, am observat o îmbunătățire semnificativă. Durerea a scăzut și umflarea a scăzut. Mă bucur că am găsit în sfârșit un produs care funcționează cu adevărat!

„De când am început să folosesc Valgone Am observat o îmbunătățire semnificativă a stării valgusului meu. L-am folosit de două ori pe zi și am observat o reducere semnificativă a inflamației. De asemenea, mă simt mai confortabil mergând și purtând pantofii mei preferați. Aș recomanda cu căldură Valgone oricui se luptă cu valgus.”

Opiniile specialistilor – parerea medicala

Ca medic ortoped cu peste 15 ani de experienta, am avut ocazia sa evaluez multe produse pentru tratamentul valgus. Printre ei Valgone sa dovedit a fi o opțiune eficientă și sigură pentru pacienții mei. Formulat cu ingrediente naturale precum Arnica Montana și Cimbru, oferă beneficii semnificative în reducerea inflamației și durerii asociate cu valgus.

Am observat personal modul în care Valgone a ajutat pacienții mei să reducă inflamația în zona afectată și să îmbunătățească mobilitatea piciorului. În plus, mulți pacienți au raportat o ameliorare vizibilă a durerii după utilizarea constantă a Valgone . Merită subliniat faptul că Valgone este un produs sigur și respectă reglementările Uniunii Europene. Ingredientele sale au fost atent selectate pentru a minimiza riscul de efecte secundare nedorite.

Recomand cu căldură Valgone pacienților care doresc tratament non-invaziv pentru valgus. Valgone este o soluție de încredere pentru problema valgus și contribuie la bunăstarea generală a piciorului.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Exit mobile version